My Life in Pictures #2


Oeps! Daar was ik even een hele week afwezig :P Gelukkig wel andere dingen gedaan zodat ik deze post kon maken! Klik verder voor mijn foto’s van de afgelopen week.


Dinsdag heb ik mijn verjaardagscadeautje van Danique geplant: lavendel! Nu een week verder zijn er wat sprietjes te zien, jeej!


Weer op weg naar Scheveningen.


Het was super lekker weer dus bij aankomst meteen naar de boulevard gegaan om wat te drinken. We zaten bij Zeezicht – rechts van de pier – wat echt geen aanrader is, de bediening is zo slecht! Wel een beetje eigen schuld want we waren er al een keer geweest en toen was het ook zo haha. Voortaan echt wegblijven dus :P


Rare (duitse) vis bij Simonis vishandel op de boulevard.
De volgende dag gingen we een heuse wandeling maken in de duinen. Na een half uur vonden we het wel weer mooi geweest maar helaas waren we er toen nog lang niet haha. Toen we de pier zagen gaf het weer een beetje hoop, maar schijn bedriegt want het was alsnog best een eind ploegen door het zand. Ik had ook echt een panty aan dus helaas geen blote voeten in het zand :(


Als troost maar een lekker ijsje gehaald, kokos en citroen yumm.


En weer naar huis. Wachten op de trein op Gouda, wel lekker in het zonnetje.


Toen ik thuis kwam lag daar mijn verjaardag/geslaagd cadeautje te wachten: een nieuwe laptop, whoop!


Ik kon helaas niet lang van mijn laptop genieten want ik moest meteen weer door naar een etentje met vriendinnen. Het was super gezellig en daarna zijn we ook nog uit gegaan, vandaar deze prachtige sfeer foto bij Café Plein – lekker fout weer, ik maak wel een goede indruk met al die uitgaansplekken ;P


De volgende dag moest ik werken – lekker gaar uiteraard weer – en toen meteen weer door naar een ander feestje, namelijk het Hema feest! Ik werk dus bij de Hema en onze winkel was genomineerd voor een prijs. Helaas niets gewonnen (1e prijs was een weekend naar Disneyland, shit!) maar het was wel een leuke avond!


Het was in een super grote zaal ergens in Nieuwegein, en het werd gehost door niemand minder dan Winston Gerschtanowitz :P Verder kwamen ook Ali B. met al z’n matties (linker foto) en Nick en Simon (rechter foto) optreden, toch best leuk! Ook waren er een nep Amy Winehouse en nep Michael Jackson (??!) Dat was een minder geslaagd onderdeel haha.


Op het feest was ook super veel eten, en echte snoepbar! Suikerspinnen en popcorn, het leek wel een kermis :P Links is de vloer aan het einde van de avond, ook lekker.


Pak maar mijn haaaaaaand.


De volgende dag moest ik weer werken, en ‘s avonds hebben we de week afgesloten bij Fabricca. Het interieur is heel modern en hip, alleen stond de muziek een beetje hard, vind ik altijd een teken dat ze net iets té hip willen zijn :P Het eten was wel lekker maar ook hier viel de bediening weer tegen, geen goede week voor service! Kan het verder ook niet echt aanraden dus dat was een beetje jammer.

En dat was hem weer :) Fijne dag nog!

Advertisements

2 thoughts on “My Life in Pictures #2

  1. Leeuk! Yay voor de sprietjes lavendel! En wat een mooie dromerige duinwandeling foto’s. Jammer is dat altijd als je geen zin meer hebt :P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s